Om mig

Anders Glemme
Leg.Fysioterapeut

33 år i yrket

Jag har arbetat 40 år i sjukvården varav 33 år som fysioterapeut.  Efter att ha träffat tusentals patienter är jag fortfarande nyfiken på min uppgift att hjälpa människor och att fortsätta utvecklas i mitt yrke. Jag tror på att behandla klienter utifrån en helhetssyn och inte enbart lösa ett problem kortsiktigt.

Att njuta av tillvaron är viktigt

Utanför mitt arbete drivs jag av att utforska livet. De största intressena jag har är musik, njuta och umgås kring mat, få människor att må bättre och att diskutera vad som gör oss människor närvarande och uppmärksamma på vår omgivning.

Jag är även intresserad av hur hjärnan och vår fysik påverkas av till exempel träning, mat, samtal och sömn. Långa filosofiska samtal med reflektioner om livet, jaget och vår samtid ligger mig varmt om hjärtat.

Träning och hälsa i balans

För att känna mig i god form fysisk och psykiskt tränar jag löpning, funktionell styrketräning och padel. Jag har även tränat olika former av yoga och däribland medicinsk yoga. Intresset för hur träning, mat, sömn och möten med människor samt reflektioner av mitt eget liv påverkar mig är något jag lägger ner mycket tid på.

Ständig vidareutbildning

Jag är helt enkelt glad att jag valde min yrkesroll som fysioterapeut eftersom det ger mig näring i mitt privatliv. Jag kommer att fortsätta att hålla mig uppdaterad inom mitt intressanta och komplexa yrke så länge som jag är verksam.


Jag har sedan 1991 kontinuerligt gått kurser och utbildningar för att utveckla mig som terapeut. Jag har gått kortare och längre utbildningar  och sammanlagt har det blivit 26 olika tillfällen. Det har varit utbildning inom bland annat akupunktur, medicinsk laser, tränings kurser, vidareutbildning inom idrottsmedicin, manuella tekniker, kinesiotape och personlig mental tränare där jag hade Mats Björk som kursledare. Har även arbetat som gympaledare och gått utbildning till löpcoach.

Boka tid

Du är välkommen att boka tid eller kontakta mig via bokningsformuläret.

Du kan också nå mig via telefon eller mail. Jag står ofta upptagen under dagen med mina patienter. Om jag inte svarar, prata in ett meddelande eller skicka ett sms.

Mobil: 0706 850237
Epost: glemmeanders1@gmail.com

Avbokning ska ske samma dag innan bokad behandlingstid. Ej avbokad tid debiteras full taxa.

Bokningsformulär