FORMTHOTICS FORMGJUTNA FOTINLÄGG

Formthotics är ett individuellt formgjutet fotinlägg som är flyttbart mellan olika skor. De görs på kliniken och du får de med dig hem direkt.
Jag har valt att jobba med dessa fotinlägg då de har mycket goda resultat på bl.a hälsporre, plantar faschit, Mortons syndrom, hallux valgus, hopparknä, benhinneproblem, höft-och ländryggsproblem, nertrampat längsgående fotvalv mm. Fungerar både förebyggande och behandlande.
Rätt fotinlägg väljs ut till dig och jag korrigerar sedan detta så du känner att fotinlägget och skorna är som gjorda för dig.
Den djupa hälkoppen ger ökad stabilitet och kontroll för hälen. Stötabsorberingen minimerar kraften ifrån hälen och upp i benet. Foten stabiliseras i sin neutrala position och ger stöd längs medial sida. Detta utan att "låsa" foten och förhindra fotens naturliga rörelse av pronation och supination.
Formthotics fotinlägg passar de flesta typer av skor och aktiviteter och jag utvärderar vilken typ som passar dig bäst samt kan ytterligare korrigera med pelott eller kilar om det behövs.
Formthotics fotinlägg både förebygger och reducerar smärta i fötter, hälar, underben, knä, höft och rygg.
Rekommenderas av läkare och terapeuter över hela världen då det ger optimal support och minskar slitage på kroppen.
Formthotics har gjort fotinlägg till skor i mer än 30 år, och hjälpt många med ömhet och smärta i både fötter, knä, hälsena, lår, höfter och rygg.
Ger optimal support av fotens anatomi och tryckpunkter.
Fotinlägget kostar 850 kr

Boka tid

Du är välkommen att boka tid eller kontakta mig via bokningsformuläret.

Du kan också nå mig via telefon eller mail. Jag står ofta upptagen under dagen med mina patienter. Om jag inte svarar, prata in ett meddelande eller skicka ett sms.

Mobil: 0706 850237
Epost: glemmeanders1@gmail.com

Avbokning ska ske samma dag innan bokad behandlingstid. Ej avbokad tid debiteras full taxa.

Bokningsformulär